Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors

Memphis Grizzlies vs Golden State WarriorsMemphis GrizzliesGolden State Warriors

🏀 2024-02-03 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors Förhandstitt

Matchen Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-02-03. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 47 senaste matcherna som spelats, medan Golden State Warriors har ett 0.455 procentuellt facit i vinst på de 44 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 3 segrar på hemmaplan, medan Golden State Warriors har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på -5.1 poäng, medan Golden State Warriors har en genomsnittlig poängskillnad på -0.2 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 107.5 poäng i snitt för, 112.6 poäng i snitt mot
  • Golden State Warriors: 118.6 poäng i snitt för, 118.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och Golden State Warriors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och Golden State Warriors:

Datum Resultat
2024-01-15 Memphis Grizzlies 116 – 107 Golden State Warriors
2023-03-19 Memphis Grizzlies 133 – 119 Golden State Warriors
2023-03-10 Memphis Grizzlies 131 – 110 Golden State Warriors
2023-01-26 Golden State Warriors 122 – 120 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och Golden State Warriors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2024-02-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2024-02-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors match?