Mariehamn vs Haka

Mariehamn vs HakaMariehamnHaka

⚽ 2024-07-07 – Veikkausliiga

 

Mariehamn vs Haka Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Mariehamn vs Haka Prognoser

Vår förutsägelse för Mariehamn vs Haka matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-07-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Mariehamn vs Haka Prognoser

Vår förutsägelse för Mariehamn vs Haka matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-07-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Mariehamn vs Haka?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Mariehamn vs Haka rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Mariehamn vs Haka Förhandstitt

Matchen mellan Mariehamn och Haka kommer att ske den 2024-07-07. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare Bruno Romão och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Haka har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Mariehamn – Haka, har Mariehamn 2 segrar hemma, medan Haka har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Mariehamn: n/a
  • för Haka: n/a

Resultat Mellan Mariehamn och Haka

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Mariehamn och Haka:

Datum Resultat
2024-06-07 Haka 2 – 0 Mariehamn
2023-09-22 Mariehamn 2 – 1 Haka
2023-08-11 Haka 1 – 1 Mariehamn
2023-05-13 Mariehamn 2 – 1 Haka

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Mariehamn – Haka.

Vilka är dina kommentarer och tips för Mariehamn vs Haka?