Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas

Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris KaunasLyon-VilleurbanneZalgiris Kaunas

🏀 2024-01-04 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas Förhandstitt

Matchen Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:00 GMT tid den 2024-01-04. Hemmalaget kommer med 12 segrar på de 17 senaste matcherna som spelats, medan Zalgiris Kaunas har ett 0.857 procentuellt facit i vinst på de 14 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Lyon-Villeurbanne med 0 segrar på hemmaplan, medan Zalgiris Kaunas har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Lyon-Villeurbanne en genomsnittlig poängskillnad på 6.4 poäng, medan Zalgiris Kaunas har en genomsnittlig poängskillnad på 10.8 poäng:

  • Lyon-Villeurbanne: 83.8 poäng i snitt för, 77.4 poäng i snitt mot
  • Zalgiris Kaunas: 81.4 poäng i snitt för, 70.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Lyon-Villeurbanne och Zalgiris Kaunas

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Lyon-Villeurbanne och Zalgiris Kaunas:

Datum Resultat
2023-11-02 Zalgiris Kaunas 88 – 91 Lyon-Villeurbanne
2023-03-09 Zalgiris Kaunas 85 – 67 Lyon-Villeurbanne
2022-11-10 Lyon-Villeurbanne 76 – 93 Zalgiris Kaunas
2022-03-23 Zalgiris Kaunas 68 – 72 Lyon-Villeurbanne

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Lyon-Villeurbanne och Zalgiris Kaunas och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2024-01-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2024-01-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyon-Villeurbanne vs Zalgiris Kaunas match?