Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City ThunderLos Angeles LakersOklahoma City Thunder

🏀 2024-01-16 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder Förhandstitt

Matchen Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:30 GMT tid den 2024-01-16. Hemmalaget kommer med 19 segrar på de 40 senaste matcherna som spelats, medan Oklahoma City Thunder har ett 0.711 procentuellt facit i vinst på de 38 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Lakers med 1 segrar på hemmaplan, medan Oklahoma City Thunder har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Lakers en genomsnittlig poängskillnad på -1.7 poäng, medan Oklahoma City Thunder har en genomsnittlig poängskillnad på 9.1 poäng:

  • Los Angeles Lakers: 114.1 poäng i snitt för, 115.8 poäng i snitt mot
  • Oklahoma City Thunder: 122.5 poäng i snitt för, 113.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Lakers och Oklahoma City Thunder

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Lakers och Oklahoma City Thunder:

Datum Resultat
2023-12-24 Oklahoma City Thunder 120 – 129 Los Angeles Lakers
2023-12-01 Oklahoma City Thunder 133 – 110 Los Angeles Lakers
2023-03-25 Los Angeles Lakers 116 – 111 Oklahoma City Thunder
2023-03-02 Oklahoma City Thunder 117 – 123 Los Angeles Lakers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Lakers och Oklahoma City Thunder och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2024-01-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2024-01-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder match?