KuPS vs Gnistan

KuPS vs GnistanKuPSGnistan

⚽ 2024-07-07 – Veikkausliiga

 

KuPS vs Gnistan Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

KuPS vs Gnistan Prognoser

Vår förutsägelse för KuPS vs Gnistan matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-07-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

KuPS vs Gnistan Prognoser

Vår förutsägelse för KuPS vs Gnistan matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-07-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på KuPS vs Gnistan?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen KuPS vs Gnistan rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

KuPS vs Gnistan Förhandstitt

Matchen mellan KuPS och Gnistan kommer att ske den 2024-07-07. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare J. Honkavaara och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Gnistan har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan KuPS – Gnistan, har KuPS 1 segrar hemma, medan Gnistan har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för KuPS: n/a
  • för Gnistan: V. Hänninen(1 goals/match);

Resultat Mellan KuPS och Gnistan

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan KuPS och Gnistan:

Datum Resultat
2024-05-19 Gnistan 0 – 0 KuPS
2021-03-20 KuPS 5 – 0 Gnistan
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan KuPS – Gnistan.

Vilka är dina kommentarer och tips för KuPS vs Gnistan?