KFUM vs Viking

KFUM vs VikingKFUMViking

⚽ 2024-07-07 – Eliteserien

 

KFUM vs Viking Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

KFUM vs Viking Prognoser

Vår förutsägelse för KFUM vs Viking matchen som spelas i Eliteserien den 2024-07-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

KFUM vs Viking Prognoser

Vår förutsägelse för KFUM vs Viking matchen som spelas i Eliteserien den 2024-07-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på KFUM vs Viking?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen KFUM vs Viking rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

KFUM vs Viking Förhandstitt

Matchen mellan KFUM och Viking kommer att ske den 2024-07-07. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare J. Moesgaard och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Viking har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan KFUM – Viking, har KFUM 0 segrar hemma, medan Viking har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för KFUM: n/a
  • för Viking: n/a

Resultat Mellan KFUM och Viking

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan KFUM och Viking:

Datum Resultat
2022-03-19 KFUM 0 – 5 Viking
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan KFUM – Viking.

Vilka är dina kommentarer och tips för KFUM vs Viking?