Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves

Houston Rockets vs Minnesota TimberwolvesHouston RocketsMinnesota Timberwolves

🏀 2024-01-06 – NBA

 

Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-01-06. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 32 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.727 procentuellt facit i vinst på de 33 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Houston Rockets med 1 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Houston Rockets en genomsnittlig poängskillnad på 3.4 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 5 poäng:

  • Houston Rockets: 113 poäng i snitt för, 109.6 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 112.8 poäng i snitt för, 107.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Houston Rockets och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Houston Rockets och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-01-24 Houston Rockets 119 – 114 Minnesota Timberwolves
2023-01-22 Minnesota Timberwolves 113 – 104 Houston Rockets
2023-01-09 Houston Rockets 96 – 104 Minnesota Timberwolves
2022-11-06 Minnesota Timberwolves 129 – 117 Houston Rockets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Houston Rockets och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-01-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-01-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves match?