Holland vs Frankrike

Holland vs FrankrikeHollandFrankrike

⚽ 2024-06-21 – Euro

 

Holland vs Frankrike Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Holland vs Frankrike Prognoser

Vår förutsägelse för Holland vs Frankrike matchen som spelas i Euro den 2024-06-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Holland vs Frankrike Prognoser

Vår förutsägelse för Holland vs Frankrike matchen som spelas i Euro den 2024-06-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Holland vs Frankrike?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Holland vs Frankrike rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Holland vs Frankrike Förhandstitt

Matchen mellan Holland och Frankrike kommer att ske den 2024-06-21. Mötet i Euro kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare R. Koeman och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Frankrike har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Holland – Frankrike, har Holland 1 segrar hemma, medan Frankrike har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Holland: W. Weghorst(1 goals/match);C. Gakpo(1 goals/match);
  • för Frankrike: n/a

Resultat Mellan Holland och Frankrike

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Holland och Frankrike:

Datum Resultat
2023-10-13 Holland 1 – 2 Frankrike
2023-03-24 Frankrike 4 – 0 Holland
2018-11-16 Holland 2 – 0 Frankrike
2018-09-09 Frankrike 2 – 1 Holland

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Holland – Frankrike.

Vilka är dina kommentarer och tips för Holland vs Frankrike?