Holland vs England

Holland vs EnglandHollandEngland

⚽ 2024-07-10 – Euro

 

Holland vs England Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Holland vs England Prognoser

Vår förutsägelse för Holland vs England matchen som spelas i Euro den 2024-07-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Holland vs England Prognoser

Vår förutsägelse för Holland vs England matchen som spelas i Euro den 2024-07-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Holland vs England?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Holland vs England rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Holland vs England Förhandstitt

Matchen mellan Holland och England kommer att ske den 2024-07-10. Mötet i Euro kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare R. Koeman och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan England har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Holland – England, har Holland 1 segrar hemma, medan England har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Holland: n/a
  • för England: n/a

Resultat Mellan Holland och England

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Holland och England:

Datum Resultat
2019-06-06 Holland 3 – 1 England
2018-03-23 Holland 0 – 1 England
2016-03-29 England 1 – 2 Holland
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Holland – England.

Vilka är dina kommentarer och tips för Holland vs England?