Golden State Warriors vs Sacramento Kings

Golden State Warriors vs Sacramento KingsGolden State WarriorsSacramento Kings

🏀 2024-01-26 – NBA

 

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Sacramento Kings som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2024-01-26. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 40 senaste matcherna som spelats, medan Sacramento Kings har ett 0.571 procentuellt facit i vinst på de 42 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 2 segrar på hemmaplan, medan Sacramento Kings har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på -1 poäng, medan Sacramento Kings har en genomsnittlig poängskillnad på 0.6 poäng:

  • Golden State Warriors: 117.2 poäng i snitt för, 118.2 poäng i snitt mot
  • Sacramento Kings: 118.3 poäng i snitt för, 117.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Sacramento Kings

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Sacramento Kings:

Datum Resultat
2023-11-29 Sacramento Kings 124 – 123 Golden State Warriors
2023-11-02 Golden State Warriors 102 – 101 Sacramento Kings
2023-10-28 Sacramento Kings 114 – 122 Golden State Warriors
2023-10-19 Golden State Warriors 116 – 115 Sacramento Kings

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Sacramento Kings matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Sacramento Kings och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2024-01-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2024-01-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Sacramento Kings?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Sacramento Kings, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Sacramento Kings match?