Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers

Golden State Warriors vs Los Angeles ClippersGolden State WarriorsLos Angeles Clippers

🏀 2024-02-15 – NBA

 

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-02-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-02-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2024-02-15. Hemmalaget kommer med 26 segrar på de 51 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.673 procentuellt facit i vinst på de 52 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 1 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på 1.6 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på 5.5 poäng:

  • Golden State Warriors: 119.2 poäng i snitt för, 117.6 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 118 poäng i snitt för, 112.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2023-12-15 Los Angeles Clippers 121 – 113 Golden State Warriors
2023-12-02 Los Angeles Clippers 113 – 112 Golden State Warriors
2023-12-01 Golden State Warriors 120 – 114 Los Angeles Clippers
2023-03-16 Los Angeles Clippers 134 – 126 Golden State Warriors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers match?