Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers

Dallas Mavericks vs Portland Trail BlazersDallas MavericksPortland Trail Blazers

🏀 2024-01-06 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers Förhandstitt

Matchen Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:30 GMT tid den 2024-01-06. Hemmalaget kommer med 20 segrar på de 35 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.273 procentuellt facit i vinst på de 33 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Dallas Mavericks med 1 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Dallas Mavericks en genomsnittlig poängskillnad på 1.1 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -6.9 poäng:

  • Dallas Mavericks: 118.5 poäng i snitt för, 117.4 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 108.4 poäng i snitt för, 115.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Dallas Mavericks och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Dallas Mavericks och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2024-01-04 Dallas Mavericks 126 – 97 Portland Trail Blazers
2023-12-17 Portland Trail Blazers 120 – 131 Dallas Mavericks
2023-12-09 Portland Trail Blazers 112 – 125 Dallas Mavericks
2023-01-16 Portland Trail Blazers 140 – 123 Dallas Mavericks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Dallas Mavericks och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-01-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-01-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Dallas Mavericks vs Portland Trail Blazers match?