Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans

Dallas Mavericks vs New Orleans PelicansDallas MavericksNew Orleans Pelicans

🏀 2024-01-15 – NBA

 

Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans Förhandstitt

Matchen Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA kommer att starta klockan 20:30 GMT tid den 2024-01-15. Hemmalaget kommer med 23 segrar på de 39 senaste matcherna som spelats, medan New Orleans Pelicans har ett 0.59 procentuellt facit i vinst på de 39 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Dallas Mavericks med 0 segrar på hemmaplan, medan New Orleans Pelicans har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Dallas Mavericks en genomsnittlig poängskillnad på 1.7 poäng, medan New Orleans Pelicans har en genomsnittlig poängskillnad på 4.6 poäng:

  • Dallas Mavericks: 118.8 poäng i snitt för, 117.1 poäng i snitt mot
  • New Orleans Pelicans: 116.4 poäng i snitt för, 111.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Dallas Mavericks och New Orleans Pelicans

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Dallas Mavericks och New Orleans Pelicans:

Datum Resultat
2024-01-14 Dallas Mavericks 108 – 118 New Orleans Pelicans
2023-11-15 New Orleans Pelicans 131 – 110 Dallas Mavericks
2023-11-13 New Orleans Pelicans 124 – 136 Dallas Mavericks
2023-03-09 New Orleans Pelicans 113 – 106 Dallas Mavericks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Dallas Mavericks och New Orleans Pelicans och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2024-01-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2024-01-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Dallas Mavericks vs New Orleans Pelicans match?