Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee BucksCleveland CavaliersMilwaukee Bucks

🏀 2024-01-18 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-01-18. Hemmalaget kommer med 23 segrar på de 38 senaste matcherna som spelats, medan Milwaukee Bucks har ett 0.7 procentuellt facit i vinst på de 40 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 2 segrar på hemmaplan, medan Milwaukee Bucks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 2.4 poäng, medan Milwaukee Bucks har en genomsnittlig poängskillnad på 5 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 113.1 poäng i snitt för, 110.7 poäng i snitt mot
  • Milwaukee Bucks: 125 poäng i snitt för, 119.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Milwaukee Bucks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Milwaukee Bucks:

Datum Resultat
2023-12-30 Cleveland Cavaliers 111 – 119 Milwaukee Bucks
2023-01-22 Cleveland Cavaliers 114 – 102 Milwaukee Bucks
2022-12-22 Cleveland Cavaliers 114 – 106 Milwaukee Bucks
2022-11-26 Milwaukee Bucks 117 – 102 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Milwaukee Bucks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2024-01-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2024-01-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks match?