Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles ClippersCleveland CavaliersLos Angeles Clippers

🏀 2024-01-30 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-01-30. Hemmalaget kommer med 27 segrar på de 43 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.682 procentuellt facit i vinst på de 44 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 2 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 4.2 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på 6.5 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 114 poäng i snitt för, 109.8 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 118.2 poäng i snitt för, 111.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2023-01-30 Cleveland Cavaliers 122 – 99 Los Angeles Clippers
2022-11-08 Los Angeles Clippers 119 – 117 Cleveland Cavaliers
2022-03-14 Cleveland Cavaliers 120 – 111 Los Angeles Clippers
2021-10-28 Los Angeles Clippers 79 – 92 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-01-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-01-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers match?