Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs

Charlotte Hornets vs San Antonio SpursCharlotte HornetsSan Antonio Spurs

🏀 2024-01-20 – NBA

 

Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs Förhandstitt

Matchen Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-01-20. Hemmalaget kommer med 8 segrar på de 38 senaste matcherna som spelats, medan San Antonio Spurs har ett 0.175 procentuellt facit i vinst på de 40 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Charlotte Hornets med 1 segrar på hemmaplan, medan San Antonio Spurs har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Charlotte Hornets en genomsnittlig poängskillnad på -12 poäng, medan San Antonio Spurs har en genomsnittlig poängskillnad på -9.4 poäng:

  • Charlotte Hornets: 108.4 poäng i snitt för, 120.4 poäng i snitt mot
  • San Antonio Spurs: 111.9 poäng i snitt för, 121.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Charlotte Hornets och San Antonio Spurs

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Charlotte Hornets och San Antonio Spurs:

Datum Resultat
2024-01-13 San Antonio Spurs 135 – 99 Charlotte Hornets
2023-07-08 San Antonio Spurs 76 – 68 Charlotte Hornets
2023-02-16 Charlotte Hornets 120 – 110 San Antonio Spurs
2022-10-20 San Antonio Spurs 102 – 129 Charlotte Hornets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Charlotte Hornets och San Antonio Spurs och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2024-01-20 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2024-01-20 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Charlotte Hornets vs San Antonio Spurs match?