Charlotte Hornets vs Sacramento Kings

Charlotte Hornets vs Sacramento KingsCharlotte HornetsSacramento Kings

🏀 2024-01-11 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Sacramento Kings Förhandstitt

Matchen Charlotte Hornets vs Sacramento Kings som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-01-11. Hemmalaget kommer med 8 segrar på de 34 senaste matcherna som spelats, medan Sacramento Kings har ett 0.6 procentuellt facit i vinst på de 35 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Charlotte Hornets med 1 segrar på hemmaplan, medan Sacramento Kings har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Charlotte Hornets en genomsnittlig poängskillnad på -10.5 poäng, medan Sacramento Kings har en genomsnittlig poängskillnad på -0.3 poäng:

  • Charlotte Hornets: 109.5 poäng i snitt för, 120 poäng i snitt mot
  • Sacramento Kings: 117.7 poäng i snitt för, 118 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Charlotte Hornets och Sacramento Kings

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Charlotte Hornets och Sacramento Kings:

Datum Resultat
2024-01-03 Sacramento Kings 104 – 111 Charlotte Hornets
2022-12-20 Sacramento Kings 119 – 125 Charlotte Hornets
2022-11-01 Charlotte Hornets 108 – 115 Sacramento Kings
2021-12-11 Charlotte Hornets 124 – 123 Sacramento Kings

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Charlotte Hornets vs Sacramento Kings matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Charlotte Hornets vs Sacramento Kings Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Charlotte Hornets och Sacramento Kings och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Charlotte Hornets vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Charlotte Hornets vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2024-01-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Charlotte Hornets vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Charlotte Hornets vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2024-01-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Charlotte Hornets vs Sacramento Kings?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Charlotte Hornets vs Sacramento Kings, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Charlotte Hornets vs Sacramento Kings match?