Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks

Brooklyn Nets vs Dallas MavericksBrooklyn NetsDallas Mavericks

🏀 2024-02-07 – NBA

 

Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks Förhandstitt

Matchen Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-02-07. Hemmalaget kommer med 20 segrar på de 48 senaste matcherna som spelats, medan Dallas Mavericks har ett 0.531 procentuellt facit i vinst på de 49 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Brooklyn Nets med 0 segrar på hemmaplan, medan Dallas Mavericks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Brooklyn Nets en genomsnittlig poängskillnad på -0.8 poäng, medan Dallas Mavericks har en genomsnittlig poängskillnad på -0.6 poäng:

  • Brooklyn Nets: 114.6 poäng i snitt för, 115.4 poäng i snitt mot
  • Dallas Mavericks: 118.2 poäng i snitt för, 118.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Brooklyn Nets och Dallas Mavericks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Brooklyn Nets och Dallas Mavericks:

Datum Resultat
2023-10-28 Dallas Mavericks 125 – 120 Brooklyn Nets
2022-11-08 Dallas Mavericks 96 – 94 Brooklyn Nets
2022-10-28 Brooklyn Nets – Dallas Mavericks
2022-03-17 Brooklyn Nets 111 – 113 Dallas Mavericks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Brooklyn Nets och Dallas Mavericks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2024-02-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2024-02-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brooklyn Nets vs Dallas Mavericks match?