Brighton & Hove Albion vs Sheffield United

Brighton & Hove Albion vs Sheffield UnitedBrighton & Hove AlbionSheffield United

⚽ 2023-11-12 – Premier League

 

Brighton & Hove Albion vs Sheffield United Förhandstitt

Matchen mellan Brighton & Hove Albion och Sheffield United kommer att ske den 2023-11-12. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare R. De Zerbi och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sheffield United har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brighton & Hove Albion – Sheffield United, har Brighton & Hove Albion 0 segrar hemma, medan Sheffield United har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brighton & Hove Albion: n/a
  • för Sheffield United: n/a

Resultat Mellan Brighton & Hove Albion och Sheffield United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brighton & Hove Albion och Sheffield United:

Datum Resultat
2021-04-24 Sheffield United 1 – 0 Brighton & Hove Albion
2020-12-20 Brighton & Hove Albion 1 – 1 Sheffield United
2020-02-22 Sheffield United 1 – 1 Brighton & Hove Albion
2019-12-21 Brighton & Hove Albion 0 – 1 Sheffield United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brighton & Hove Albion – Sheffield United.

Brighton & Hove Albion vs Sheffield United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brighton & Hove Albion vs Sheffield United Prognoser

Vår förutsägelse för Brighton & Hove Albion vs Sheffield United matchen som spelas i Premier League den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brighton & Hove Albion vs Sheffield United Prognoser

Vår förutsägelse för Brighton & Hove Albion vs Sheffield United matchen som spelas i Premier League den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brighton & Hove Albion vs Sheffield United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brighton & Hove Albion vs Sheffield United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brighton & Hove Albion vs Sheffield United?