Boston Celtics vs Los Angeles Clippers

Boston Celtics vs Los Angeles ClippersBoston CelticsLos Angeles Clippers

🏀 2024-01-28 – NBA

 

Boston Celtics vs Los Angeles Clippers Förhandstitt

Matchen Boston Celtics vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-01-28. Hemmalaget kommer med 35 segrar på de 45 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 42 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Boston Celtics med 1 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Boston Celtics en genomsnittlig poängskillnad på 10.2 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på 5.9 poäng:

  • Boston Celtics: 120.8 poäng i snitt för, 110.6 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 118 poäng i snitt för, 112.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Boston Celtics och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Boston Celtics och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2023-12-23 Los Angeles Clippers 108 – 145 Boston Celtics
2022-12-30 Boston Celtics 116 – 110 Los Angeles Clippers
2022-12-13 Los Angeles Clippers 113 – 93 Boston Celtics
2021-12-30 Boston Celtics 82 – 91 Los Angeles Clippers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Boston Celtics vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Boston Celtics vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Boston Celtics och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Boston Celtics vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-01-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Boston Celtics vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-01-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Boston Celtics vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Boston Celtics vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Boston Celtics vs Los Angeles Clippers match?