Belgien vs Rumänien

Belgien vs RumänienBelgienRumänien

⚽ 2024-06-22 – Euro

 

Belgien vs Rumänien Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Belgien vs Rumänien Prognoser

Vår förutsägelse för Belgien vs Rumänien matchen som spelas i Euro den 2024-06-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Belgien vs Rumänien Prognoser

Vår förutsägelse för Belgien vs Rumänien matchen som spelas i Euro den 2024-06-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Belgien vs Rumänien?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Belgien vs Rumänien rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Belgien vs Rumänien Förhandstitt

Matchen mellan Belgien och Rumänien kommer att ske den 2024-06-22. Mötet i Euro kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare D. Tedesco och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Rumänien har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Belgien – Rumänien, har Belgien 0 segrar hemma, medan Rumänien har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Belgien: n/a
  • för Rumänien: N. Stanciu(1 goals/match);D. Drăguș(1 goals/match);

Resultat Mellan Belgien och Rumänien

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Belgien och Rumänien:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Belgien – Rumänien.

Vilka är dina kommentarer och tips för Belgien vs Rumänien?