Barcelona vs Virtus Bologna

Barcelona vs Virtus BolognaBarcelonaVirtus Bologna

🏀 2024-01-31 – Euroleague

 

Barcelona vs Virtus Bologna Förhandstitt

Matchen Barcelona vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2024-01-31. Hemmalaget kommer med 14 segrar på de 20 senaste matcherna som spelats, medan Virtus Bologna har ett 0.722 procentuellt facit i vinst på de 18 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Barcelona med 0 segrar på hemmaplan, medan Virtus Bologna har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Barcelona en genomsnittlig poängskillnad på 7.0 poäng, medan Virtus Bologna har en genomsnittlig poängskillnad på 10.9 poäng:

  • Barcelona: 86.9 poäng i snitt för, 79.9 poäng i snitt mot
  • Virtus Bologna: 87.7 poäng i snitt för, 76.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Barcelona och Virtus Bologna

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Barcelona och Virtus Bologna:

Datum Resultat
2023-12-06 Virtus Bologna 80 – 75 Barcelona
2023-02-09 Virtus Bologna 75 – 92 Barcelona
2023-01-05 Barcelona 75 – 83 Virtus Bologna
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Barcelona vs Virtus Bologna matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Barcelona vs Virtus Bologna Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Barcelona och Virtus Bologna och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Barcelona vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Barcelona vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2024-01-31 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Barcelona vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Barcelona vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2024-01-31 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Barcelona vs Virtus Bologna?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Barcelona vs Virtus Bologna, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Barcelona vs Virtus Bologna match?