Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne

Zalgiris Kaunas vs Lyon-VilleurbanneZalgiris KaunasLyon-Villeurbanne

🏀 2023-11-02 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Förhandstitt

Matchen Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2023-11-02. Hemmalaget kommer med 7 segrar på de 7 senaste matcherna som spelats, medan Lyon-Villeurbanne har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 9 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Zalgiris Kaunas med 1 segrar på hemmaplan, medan Lyon-Villeurbanne har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Zalgiris Kaunas en genomsnittlig poängskillnad på 15.0 poäng, medan Lyon-Villeurbanne har en genomsnittlig poängskillnad på 7.9 poäng:

  • Zalgiris Kaunas: 81.1 poäng i snitt för, 66.1 poäng i snitt mot
  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 poäng i snitt för, 78.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Zalgiris Kaunas och Lyon-Villeurbanne

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Zalgiris Kaunas och Lyon-Villeurbanne:

Datum Resultat
2023-03-09 Zalgiris Kaunas 85 – 67 Lyon-Villeurbanne
2022-11-10 Lyon-Villeurbanne 76 – 93 Zalgiris Kaunas
2022-03-23 Zalgiris Kaunas 68 – 72 Lyon-Villeurbanne
2021-10-01 Lyon-Villeurbanne 88 – 76 Zalgiris Kaunas

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Zalgiris Kaunas och Lyon-Villeurbanne och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2023-11-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2023-11-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,