Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa

Wolverhampton Wanderers vs Aston VillaWolverhampton WanderersAston Villa

⚽ 2023-10-08 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa Förhandstitt

Matchen mellan Wolverhampton Wanderers och Aston Villa kommer att ske den 2023-10-08. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare G. O’Neil och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Aston Villa har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Wolverhampton Wanderers – Aston Villa, har Wolverhampton Wanderers 2 segrar hemma, medan Aston Villa har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Wolverhampton Wanderers: n/a
  • för Aston Villa: n/a

Resultat Mellan Wolverhampton Wanderers och Aston Villa

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Wolverhampton Wanderers och Aston Villa:

Datum Resultat
2023-05-06 Wolverhampton Wanderers 1 – 0 Aston Villa
2023-01-04 Aston Villa 1 – 1 Wolverhampton Wanderers
2022-04-02 Wolverhampton Wanderers 2 – 1 Aston Villa
2021-10-16 Aston Villa 2 – 3 Wolverhampton Wanderers

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Wolverhampton Wanderers – Aston Villa.

Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa Prognoser

Vår förutsägelse för Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa matchen som spelas i Premier League den 2023-10-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa Prognoser

Vår förutsägelse för Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa matchen som spelas i Premier League den 2023-10-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa?

Publicerad i Premier League Taggar: ,