Wolfsburg vs Hertha BSC

Wolfsburg vs Hertha BSCWolfsburgHertha BSC

⚽ 2023-05-27 – Bundesliga

 

Wolfsburg vs Hertha BSC Förhandstitt

Matchen mellan Wolfsburg och Hertha BSC kommer att ske den 2023-05-27. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 13:30 GMT. Laget leds av tränare N. Kovač och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Hertha BSC har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Wolfsburg – Hertha BSC, har Wolfsburg 1 segrar hemma, medan Hertha BSC har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Wolfsburg: n/a
  • för Hertha BSC: n/a

Resultat Mellan Wolfsburg och Hertha BSC

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Wolfsburg och Hertha BSC:

Datum Resultat
2023-01-24 Hertha BSC 0 – 5 Wolfsburg
2022-01-15 Wolfsburg 0 – 0 Hertha BSC
2021-08-21 Hertha BSC 1 – 2 Wolfsburg
2021-02-27 Wolfsburg 2 – 0 Hertha BSC

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Wolfsburg – Hertha BSC.

Wolfsburg vs Hertha BSC Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Wolfsburg vs Hertha BSC Prognoser

Vår förutsägelse för Wolfsburg vs Hertha BSC matchen som spelas i Bundesliga den 2023-05-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Wolfsburg vs Hertha BSC Prognoser

Vår förutsägelse för Wolfsburg vs Hertha BSC matchen som spelas i Bundesliga den 2023-05-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Wolfsburg vs Hertha BSC?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Wolfsburg vs Hertha BSC rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Wolfsburg vs Hertha BSC?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,