West Ham United vs Newcastle United

West Ham United vs Newcastle UnitedWest Ham UnitedNewcastle United

⚽ 2023-04-05 – Premier League

 

West Ham United vs Newcastle United Förhandstitt

Matchen mellan West Ham United och Newcastle United kommer att ske den 2023-04-05. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare D. Moyes och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Newcastle United har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan West Ham United – Newcastle United, har West Ham United 0 segrar hemma, medan Newcastle United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för West Ham United: n/a
  • för Newcastle United: n/a

Resultat Mellan West Ham United och Newcastle United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan West Ham United och Newcastle United:

Datum Resultat
2023-02-04 Newcastle United 1 – 1 West Ham United
2022-02-19 West Ham United 1 – 1 Newcastle United
2021-08-15 Newcastle United 2 – 4 West Ham United
2021-04-17 Newcastle United 3 – 2 West Ham United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan West Ham United – Newcastle United.

West Ham United vs Newcastle United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

West Ham United vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för West Ham United vs Newcastle United matchen som spelas i Premier League den 2023-04-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

West Ham United vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för West Ham United vs Newcastle United matchen som spelas i Premier League den 2023-04-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på West Ham United vs Newcastle United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen West Ham United vs Newcastle United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för West Ham United vs Newcastle United?

Publicerad i Premier League Taggar: ,