West Ham United vs Brentford

West Ham United vs BrentfordWest Ham UnitedBrentford

⚽ 2022-12-30 – Premier League

 

West Ham United vs Brentford Förhandstitt

Matchen mellan West Ham United och Brentford kommer att ske den 2022-12-30. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare D. Moyes och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Brentford har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan West Ham United – Brentford, har West Ham United 0 segrar hemma, medan Brentford har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för West Ham United: n/a
  • för Brentford: n/a

Resultat Mellan West Ham United och Brentford

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan West Ham United och Brentford:

Datum Resultat
2021-10-03 West Ham United 1 – 2 Brentford
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan West Ham United – Brentford.

West Ham United vs Brentford Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

West Ham United vs Brentford Prognoser

Vår förutsägelse för West Ham United vs Brentford matchen som spelas i Premier League den 2022-12-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

West Ham United vs Brentford Prognoser

Vår förutsägelse för West Ham United vs Brentford matchen som spelas i Premier League den 2022-12-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på West Ham United vs Brentford?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen West Ham United vs Brentford rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för West Ham United vs Brentford?

Publicerad i Premier League Taggar: ,