Werder Bremen vs Bayern Munich

Werder Bremen vs Bayern MunichWerder BremenBayern Munich

⚽ 2023-08-18 – Bundesliga

 

Werder Bremen vs Bayern Munich Förhandstitt

Matchen mellan Werder Bremen och Bayern Munich kommer att ske den 2023-08-18. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 18:30 GMT. Laget leds av tränare O. Werner och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Bayern Munich har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Werder Bremen – Bayern Munich, har Werder Bremen 0 segrar hemma, medan Bayern Munich har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Werder Bremen: n/a
  • för Bayern Munich: n/a

Resultat Mellan Werder Bremen och Bayern Munich

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Werder Bremen och Bayern Munich:

Datum Resultat
2023-05-06 Werder Bremen 1 – 2 Bayern Munich
2022-11-08 Bayern Munich 6 – 1 Werder Bremen
2021-03-13 Werder Bremen 1 – 3 Bayern Munich
2020-11-21 Bayern Munich 1 – 1 Werder Bremen

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Werder Bremen – Bayern Munich.

Werder Bremen vs Bayern Munich Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Werder Bremen vs Bayern Munich Prognoser

Vår förutsägelse för Werder Bremen vs Bayern Munich matchen som spelas i Bundesliga den 2023-08-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Werder Bremen vs Bayern Munich Prognoser

Vår förutsägelse för Werder Bremen vs Bayern Munich matchen som spelas i Bundesliga den 2023-08-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Werder Bremen vs Bayern Munich?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Werder Bremen vs Bayern Munich rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Werder Bremen vs Bayern Munich?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,