Washington Wizards vs Memphis Grizzlies

Washington Wizards vs Memphis GrizzliesWashington WizardsMemphis Grizzlies

🏀 2023-10-29 – NBA

 

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies Förhandstitt

Matchen Washington Wizards vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-10-29. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 0 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Washington Wizards med 2 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Washington Wizards en genomsnittlig poängskillnad på -23 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på -7 poäng:

  • Washington Wizards: 120 poäng i snitt för, 143 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 104 poäng i snitt för, 111 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Washington Wizards och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Washington Wizards och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2022-11-14 Washington Wizards 102 – 92 Memphis Grizzlies
2022-11-07 Memphis Grizzlies 103 – 97 Washington Wizards
2022-01-30 Memphis Grizzlies 115 – 95 Washington Wizards
2021-11-06 Washington Wizards 115 – 87 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Washington Wizards vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Washington Wizards och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-10-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-10-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Washington Wizards vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Washington Wizards vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Washington Wizards vs Memphis Grizzlies match?

Publicerad i NBA Taggar: ,