Washington Wizards vs Cairns Taipans

Washington Wizards vs Cairns TaipansWashington WizardsCairns Taipans

🏀 2023-10-11 – NBA

 

Washington Wizards vs Cairns Taipans Förhandstitt

Matchen Washington Wizards vs Cairns Taipans som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-10-11. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan Cairns Taipans har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 3 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Washington Wizards med 0 segrar på hemmaplan, medan Cairns Taipans har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Washington Wizards en genomsnittlig poängskillnad på 0.5 poäng, medan Cairns Taipans har en genomsnittlig poängskillnad på -0.3 poäng:

  • Washington Wizards: 94.0 poäng i snitt för, 93.5 poäng i snitt mot
  • Cairns Taipans: 87.7 poäng i snitt för, 88.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Washington Wizards och Cairns Taipans

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Washington Wizards och Cairns Taipans:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Washington Wizards vs Cairns Taipans matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Washington Wizards vs Cairns Taipans Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Washington Wizards och Cairns Taipans och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Washington Wizards vs Cairns Taipans Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Cairns Taipans som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Washington Wizards vs Cairns Taipans Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Cairns Taipans som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Washington Wizards vs Cairns Taipans?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Washington Wizards vs Cairns Taipans, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Washington Wizards vs Cairns Taipans match?

Publicerad i NBA Taggar: ,