VPS vs HJK

VPS vs HJKVPSHJK

⚽ 2023-10-08 – Veikkausliiga

 

VPS vs HJK Förhandstitt

Matchen mellan VPS och HJK kommer att ske den 2023-10-08. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare J. Nuorela och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan HJK har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan VPS – HJK, har VPS 0 segrar hemma, medan HJK har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för VPS: n/a
  • för HJK: L. Möller(1 goals/match);

Resultat Mellan VPS och HJK

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan VPS och HJK:

Datum Resultat
2023-04-19 HJK 4 – 0 VPS
2023-04-15 VPS 0 – 1 HJK
2022-07-16 HJK 3 – 1 VPS
2022-06-13 VPS 0 – 0 HJK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan VPS – HJK.

VPS vs HJK Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

VPS vs HJK Prognoser

Vår förutsägelse för VPS vs HJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-10-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

VPS vs HJK Prognoser

Vår förutsägelse för VPS vs HJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-10-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på VPS vs HJK?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen VPS vs HJK rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för VPS vs HJK?

Publicerad i Veikkausliiga Taggar: ,