Viborg vs Nordsjælland

Viborg vs NordsjællandViborgNordsjælland

⚽ 2023-10-22 – Superliga

 

Viborg vs Nordsjælland Förhandstitt

Matchen mellan Viborg och Nordsjælland kommer att ske den 2023-10-22. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare J. Friis och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Nordsjælland har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Viborg – Nordsjælland, har Viborg 1 segrar hemma, medan Nordsjælland har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Viborg: n/a
  • för Nordsjælland: E. Nuamah(1.25 goals/match);

Resultat Mellan Viborg och Nordsjælland

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Viborg och Nordsjælland:

Datum Resultat
2023-07-24 Nordsjælland 4 – 1 Viborg
2023-06-04 Nordsjælland 0 – 0 Viborg
2023-04-23 Viborg 1 – 0 Nordsjælland
2023-03-12 Viborg 1 – 1 Nordsjælland

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Viborg – Nordsjælland.

Viborg vs Nordsjælland Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Viborg vs Nordsjælland Prognoser

Vår förutsägelse för Viborg vs Nordsjælland matchen som spelas i Superliga den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Viborg vs Nordsjælland Prognoser

Vår förutsägelse för Viborg vs Nordsjælland matchen som spelas i Superliga den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Viborg vs Nordsjælland?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Viborg vs Nordsjælland rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Viborg vs Nordsjælland?

Publicerad i Superliga Taggar: ,