Viborg vs FC Copenhagen

Viborg vs FC CopenhagenViborgFC Copenhagen

⚽ 2023-05-29 – Superliga

 

Viborg vs FC Copenhagen Förhandstitt

Matchen mellan Viborg och FC Copenhagen kommer att ske den 2023-05-29. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare J. Friis och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan FC Copenhagen har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Viborg – FC Copenhagen, har Viborg 1 segrar hemma, medan FC Copenhagen har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Viborg: n/a
  • för FC Copenhagen: Pep Biel(0.86 goals/match);

Resultat Mellan Viborg och FC Copenhagen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Viborg och FC Copenhagen:

Datum Resultat
2023-04-16 FC Copenhagen 2 – 1 Viborg
2023-03-19 FC Copenhagen 2 – 1 Viborg
2022-07-31 Viborg 4 – 2 FC Copenhagen
2022-02-27 Viborg 0 – 2 FC Copenhagen

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Viborg – FC Copenhagen.

Viborg vs FC Copenhagen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Viborg vs FC Copenhagen Prognoser

Vår förutsägelse för Viborg vs FC Copenhagen matchen som spelas i Superliga den 2023-05-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Viborg vs FC Copenhagen Prognoser

Vår förutsägelse för Viborg vs FC Copenhagen matchen som spelas i Superliga den 2023-05-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Viborg vs FC Copenhagen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Viborg vs FC Copenhagen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Viborg vs FC Copenhagen?

Publicerad i Superliga Taggar: ,