Vejle vs Randers

Vejle vs RandersVejleRanders

⚽ 2023-09-17 – Superliga

 

Vejle vs Randers Förhandstitt

Matchen mellan Vejle och Randers kommer att ske den 2023-09-17. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare I. Prelec och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Randers har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Vejle – Randers, har Vejle 0 segrar hemma, medan Randers har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Vejle: n/a
  • för Randers: n/a

Resultat Mellan Vejle och Randers

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Vejle och Randers:

Datum Resultat
2021-11-21 Randers 4 – 1 Vejle
2021-07-18 Vejle 0 – 2 Randers
2021-03-10 Randers 3 – 1 Vejle
2021-02-11 Vejle 0 – 0 Randers

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Vejle – Randers.

Vejle vs Randers Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Vejle vs Randers Prognoser

Vår förutsägelse för Vejle vs Randers matchen som spelas i Superliga den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Vejle vs Randers Prognoser

Vår förutsägelse för Vejle vs Randers matchen som spelas i Superliga den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Vejle vs Randers?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Vejle vs Randers rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Vejle vs Randers?

Publicerad i Superliga Taggar: ,