Vejle vs Hvidovre

Vejle vs HvidovreVejleHvidovre

⚽ 2023-10-08 – Superliga

 

Vejle vs Hvidovre Förhandstitt

Matchen mellan Vejle och Hvidovre kommer att ske den 2023-10-08. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare I. Prelec och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Hvidovre har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Vejle – Hvidovre, har Vejle 1 segrar hemma, medan Hvidovre har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Vejle: n/a
  • för Hvidovre: n/a

Resultat Mellan Vejle och Hvidovre

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Vejle och Hvidovre:

Datum Resultat
2023-05-05 Hvidovre 0 – 1 Vejle
2022-10-22 Vejle 3 – 1 Hvidovre
2022-09-30 Hvidovre 1 – 1 Vejle
2020-12-15 Hvidovre 2 – 3 Vejle

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Vejle – Hvidovre.

Vejle vs Hvidovre Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Vejle vs Hvidovre Prognoser

Vår förutsägelse för Vejle vs Hvidovre matchen som spelas i Superliga den 2023-10-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Vejle vs Hvidovre Prognoser

Vår förutsägelse för Vejle vs Hvidovre matchen som spelas i Superliga den 2023-10-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Vejle vs Hvidovre?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Vejle vs Hvidovre rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Vejle vs Hvidovre?

Publicerad i Superliga Taggar: ,