Värnamo vs IFK Göteborg

Värnamo vs IFK GöteborgVärnamoIFK Göteborg

⚽ 2023-10-23 – Allsvenskan

 

Värnamo vs IFK Göteborg Förhandstitt

Matchen mellan Värnamo och IFK Göteborg kommer att ske den 2023-10-23. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare K. Hellberg och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan IFK Göteborg har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Värnamo – IFK Göteborg, har Värnamo 0 segrar hemma, medan IFK Göteborg har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Värnamo: n/a
  • för IFK Göteborg: n/a

Resultat Mellan Värnamo och IFK Göteborg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Värnamo och IFK Göteborg:

Datum Resultat
2023-04-02 IFK Göteborg 0 – 1 Värnamo
2022-11-06 Värnamo 1 – 4 IFK Göteborg
2022-04-03 IFK Göteborg 2 – 1 Värnamo
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Värnamo – IFK Göteborg.

Värnamo vs IFK Göteborg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Värnamo vs IFK Göteborg Prognoser

Vår förutsägelse för Värnamo vs IFK Göteborg matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Värnamo vs IFK Göteborg Prognoser

Vår förutsägelse för Värnamo vs IFK Göteborg matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Värnamo vs IFK Göteborg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Värnamo vs IFK Göteborg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Värnamo vs IFK Göteborg?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,