Värnamo vs Hammarby

Värnamo vs HammarbyVärnamoHammarby

⚽ 2023-11-04 – Allsvenskan

 

Värnamo vs Hammarby Förhandstitt

Matchen mellan Värnamo och Hammarby kommer att ske den 2023-11-04. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare K. Hellberg och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Hammarby har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Värnamo – Hammarby, har Värnamo 1 segrar hemma, medan Hammarby har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Värnamo: n/a
  • för Hammarby: n/a

Resultat Mellan Värnamo och Hammarby

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Värnamo och Hammarby:

Datum Resultat
2023-05-29 Hammarby 0 – 2 Värnamo
2022-07-31 Hammarby 1 – 2 Värnamo
2022-05-29 Värnamo 1 – 0 Hammarby
2014-08-31 Värnamo 0 – 2 Hammarby

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Värnamo – Hammarby.

Värnamo vs Hammarby Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Värnamo vs Hammarby Prognoser

Vår förutsägelse för Värnamo vs Hammarby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-11-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Värnamo vs Hammarby Prognoser

Vår förutsägelse för Värnamo vs Hammarby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-11-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Värnamo vs Hammarby?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Värnamo vs Hammarby rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Värnamo vs Hammarby?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,