Värnamo vs Häcken

Värnamo vs HäckenVärnamoHäcken

⚽ 2023-07-22 – Allsvenskan

 

Värnamo vs Häcken Förhandstitt

Matchen mellan Värnamo och Häcken kommer att ske den 2023-07-22. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare K. Hellberg och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Häcken har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Värnamo – Häcken, har Värnamo 0 segrar hemma, medan Häcken har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Värnamo: n/a
  • för Häcken: B. Traoré(0.86 goals/match);

Resultat Mellan Värnamo och Häcken

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Värnamo och Häcken:

Datum Resultat
2023-04-29 Häcken 3 – 1 Värnamo
2022-08-27 Häcken 4 – 1 Värnamo
2022-05-09 Värnamo 1 – 2 Häcken
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Värnamo – Häcken.

Värnamo vs Häcken Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Värnamo vs Häcken Prognoser

Vår förutsägelse för Värnamo vs Häcken matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-07-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Värnamo vs Häcken Prognoser

Vår förutsägelse för Värnamo vs Häcken matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-07-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Värnamo vs Häcken?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Värnamo vs Häcken rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Värnamo vs Häcken?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,