Varberg vs Degerfors

Varberg vs DegerforsVarbergDegerfors

⚽ 2023-10-28 – Allsvenskan

 

Varberg vs Degerfors Förhandstitt

Matchen mellan Varberg och Degerfors kommer att ske den 2023-10-28. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare M. Skogman och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Degerfors har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Varberg – Degerfors, har Varberg 1 segrar hemma, medan Degerfors har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Varberg: n/a
  • för Degerfors: n/a

Resultat Mellan Varberg och Degerfors

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Varberg och Degerfors:

Datum Resultat
2023-05-29 Degerfors 1 – 1 Varberg
2022-08-14 Degerfors 1 – 1 Varberg
2022-05-22 Varberg 2 – 1 Degerfors
2021-10-02 Varberg 0 – 0 Degerfors

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Varberg – Degerfors.

Varberg vs Degerfors Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Varberg vs Degerfors Prognoser

Vår förutsägelse för Varberg vs Degerfors matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Varberg vs Degerfors Prognoser

Vår förutsägelse för Varberg vs Degerfors matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Varberg vs Degerfors?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Varberg vs Degerfors rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Varberg vs Degerfors?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,