Valerenga vs Stabæk

Valerenga vs StabækValerengaStabæk

⚽ 2023-11-12 – Eliteserien

 

Valerenga vs Stabæk Förhandstitt

Matchen mellan Valerenga och Stabæk kommer att ske den 2023-11-12. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare G. Bakke och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Stabæk har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Valerenga – Stabæk, har Valerenga 1 segrar hemma, medan Stabæk har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Valerenga: n/a
  • för Stabæk: n/a

Resultat Mellan Valerenga och Stabæk

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Valerenga och Stabæk:

Datum Resultat
2023-05-29 Stabæk 2 – 1 Valerenga
2021-08-29 Valerenga 3 – 1 Stabæk
2021-06-24 Stabæk 0 – 2 Valerenga
2020-12-02 Stabæk 1 – 1 Valerenga

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Valerenga – Stabæk.

Valerenga vs Stabæk Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Valerenga vs Stabæk Prognoser

Vår förutsägelse för Valerenga vs Stabæk matchen som spelas i Eliteserien den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Valerenga vs Stabæk Prognoser

Vår förutsägelse för Valerenga vs Stabæk matchen som spelas i Eliteserien den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Valerenga vs Stabæk?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Valerenga vs Stabæk rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Valerenga vs Stabæk?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,