Valencia vs Las Palmas

Valencia vs Las PalmasValenciaLas Palmas

⚽ 2023-08-18 – La Liga

 

Valencia vs Las Palmas Förhandstitt

Matchen mellan Valencia och Las Palmas kommer att ske den 2023-08-18. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:30 GMT. Laget leds av tränare Rubén Baraja och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Las Palmas har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Valencia – Las Palmas, har Valencia 2 segrar hemma, medan Las Palmas har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Valencia: M. Diakhaby(1 goals/match);Javi Guerra(1 goals/match);
  • för Las Palmas: Jonathan Viera(1 goals/match);

Resultat Mellan Valencia och Las Palmas

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Valencia och Las Palmas:

Datum Resultat
2018-01-20 Las Palmas 2 – 1 Valencia
2018-01-09 Valencia 4 – 0 Las Palmas
2018-01-03 Las Palmas 1 – 1 Valencia
2017-08-18 Valencia 1 – 0 Las Palmas

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Valencia – Las Palmas.

Valencia vs Las Palmas Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Valencia vs Las Palmas Prognoser

Vår förutsägelse för Valencia vs Las Palmas matchen som spelas i La Liga den 2023-08-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Valencia vs Las Palmas Prognoser

Vår förutsägelse för Valencia vs Las Palmas matchen som spelas i La Liga den 2023-08-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Valencia vs Las Palmas?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Valencia vs Las Palmas rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Valencia vs Las Palmas?

Publicerad i La Liga Taggar: ,