Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves

Utah Jazz vs Minnesota TimberwolvesUtah JazzMinnesota Timberwolves

🏀 2023-02-09 – NBA

 

Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2023-02-09. Hemmalaget kommer med 27 segrar på de 55 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.518 procentuellt facit i vinst på de 56 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Utah Jazz med 0 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Utah Jazz en genomsnittlig poängskillnad på 0.9 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 0.6 poäng:

  • Utah Jazz: 117.5 poäng i snitt för, 116.6 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 115.5 poäng i snitt för, 114.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Utah Jazz och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Utah Jazz och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-01-16 Minnesota Timberwolves 125 – 126 Utah Jazz
2022-12-10 Utah Jazz 108 – 118 Minnesota Timberwolves
2022-10-22 Minnesota Timberwolves – Utah Jazz
2022-01-31 Minnesota Timberwolves 126 – 106 Utah Jazz

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Utah Jazz och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-02-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-02-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves match?

Publicerad i NBA Taggar: ,