Udinese vs Frosinone

Udinese vs FrosinoneUdineseFrosinone

⚽ 2023-09-02 – Serie A

 

Udinese vs Frosinone Förhandstitt

Matchen mellan Udinese och Frosinone kommer att ske den 2023-09-02. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare A. Sottil och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Frosinone har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Udinese – Frosinone, har Udinese 1 segrar hemma, medan Frosinone har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Udinese: n/a
  • för Frosinone: A. Harroui(1 goals/match);

Resultat Mellan Udinese och Frosinone

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Udinese och Frosinone:

Datum Resultat
2019-05-12 Frosinone 1 – 3 Udinese
2018-12-22 Udinese 1 – 1 Frosinone
2017-08-12 Udinese 3 – 2 Frosinone
2016-03-06 Frosinone 2 – 0 Udinese

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Udinese – Frosinone.

Udinese vs Frosinone Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Udinese vs Frosinone Prognoser

Vår förutsägelse för Udinese vs Frosinone matchen som spelas i Serie A den 2023-09-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Udinese vs Frosinone Prognoser

Vår förutsägelse för Udinese vs Frosinone matchen som spelas i Serie A den 2023-09-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Udinese vs Frosinone?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Udinese vs Frosinone rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Udinese vs Frosinone?

Publicerad i Serie A Taggar: ,