Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest

Tottenham Hotspur vs Nottingham ForestTottenham HotspurNottingham Forest

⚽ 2023-03-11 – Premier League

 

Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest Förhandstitt

Matchen mellan Tottenham Hotspur och Nottingham Forest kommer att ske den 2023-03-11. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare A. Conte och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Nottingham Forest har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Tottenham Hotspur – Nottingham Forest, har Tottenham Hotspur 1 segrar hemma, medan Nottingham Forest har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Tottenham Hotspur: n/a
  • för Nottingham Forest: n/a

Resultat Mellan Tottenham Hotspur och Nottingham Forest

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Tottenham Hotspur och Nottingham Forest:

Datum Resultat
2022-11-09 Nottingham Forest 2 – 0 Tottenham Hotspur
2022-08-28 Nottingham Forest 0 – 2 Tottenham Hotspur
2014-09-24 Tottenham Hotspur 3 – 1 Nottingham Forest
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Tottenham Hotspur – Nottingham Forest.

Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2023-03-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2023-03-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest?

Publicerad i Premier League Taggar: ,