Tottenham Hotspur vs Milan

Tottenham Hotspur vs MilanTottenham HotspurMilan

⚽ 2023-03-08 – UEFA Champions League

 

Tottenham Hotspur vs Milan Förhandstitt

Matchen mellan Tottenham Hotspur och Milan kommer att ske den 2023-03-08. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare A. Conte och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Milan har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Tottenham Hotspur – Milan, har Tottenham Hotspur 0 segrar hemma, medan Milan har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Tottenham Hotspur: n/a
  • för Milan: n/a

Resultat Mellan Tottenham Hotspur och Milan

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Tottenham Hotspur och Milan:

Datum Resultat
2023-02-14 Milan 1 – 0 Tottenham Hotspur
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Tottenham Hotspur – Milan.

Tottenham Hotspur vs Milan Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Tottenham Hotspur vs Milan Prognoser

Vår förutsägelse för Tottenham Hotspur vs Milan matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-03-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Tottenham Hotspur vs Milan Prognoser

Vår förutsägelse för Tottenham Hotspur vs Milan matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-03-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Tottenham Hotspur vs Milan?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Tottenham Hotspur vs Milan rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Tottenham Hotspur vs Milan?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,