Team4Q vs Wetterbygden Stars

Team4Q vs Wetterbygden StarsTeam4QWetterbygden Stars

🏀 2022-12-03 – Superettan

 

Team4Q vs Wetterbygden Stars Förhandstitt

Matchen Team4Q vs Wetterbygden Stars som spelas i Superettan kommer att starta klockan 16:00 GMT tid den 2022-12-03. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Wetterbygden Stars har ett 0.545 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Team4Q med 0 segrar på hemmaplan, medan Wetterbygden Stars har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Team4Q en genomsnittlig poängskillnad på -16.4 poäng, medan Wetterbygden Stars har en genomsnittlig poängskillnad på -2.5 poäng:

  • Team4Q: 77.6 poäng i snitt för, 94.0 poäng i snitt mot
  • Wetterbygden Stars: 79.2 poäng i snitt för, 81.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Team4Q och Wetterbygden Stars

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Team4Q och Wetterbygden Stars:

Datum Resultat
2022-01-22 Team4Q 82 – 89 Wetterbygden Stars
2021-12-18 Wetterbygden Stars 97 – 81 Team4Q
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Team4Q vs Wetterbygden Stars matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Team4Q vs Wetterbygden Stars Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Team4Q och Wetterbygden Stars och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Team4Q vs Wetterbygden Stars Prognoser

Vår prognos för matchen Team4Q vs Wetterbygden Stars som spelas i Superettan den 2022-12-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Team4Q vs Wetterbygden Stars Prognoser

Vår prognos för matchen Team4Q vs Wetterbygden Stars som spelas i Superettan den 2022-12-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Team4Q vs Wetterbygden Stars?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Team4Q vs Wetterbygden Stars, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Team4Q vs Wetterbygden Stars match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,