Strømsgodset vs Odd

Strømsgodset vs OddStrømsgodsetOdd

⚽ 2023-10-22 – Eliteserien

 

Strømsgodset vs Odd Förhandstitt

Matchen mellan Strømsgodset och Odd kommer att ske den 2023-10-22. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare J. Isnes och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Odd har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Strømsgodset – Odd, har Strømsgodset 0 segrar hemma, medan Odd har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Strømsgodset: n/a
  • för Odd: n/a

Resultat Mellan Strømsgodset och Odd

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Strømsgodset och Odd:

Datum Resultat
2023-05-29 Odd 1 – 1 Strømsgodset
2022-11-06 Odd 5 – 1 Strømsgodset
2022-07-09 Strømsgodset 0 – 0 Odd
2021-08-29 Odd 0 – 1 Strømsgodset

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Strømsgodset – Odd.

Strømsgodset vs Odd Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Strømsgodset vs Odd Prognoser

Vår förutsägelse för Strømsgodset vs Odd matchen som spelas i Eliteserien den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Strømsgodset vs Odd Prognoser

Vår förutsägelse för Strømsgodset vs Odd matchen som spelas i Eliteserien den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Strømsgodset vs Odd?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Strømsgodset vs Odd rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Strømsgodset vs Odd?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,