Strasbourg vs Montpellier

Strasbourg vs MontpellierStrasbourgMontpellier

⚽ 2023-09-17 – Ligue 1

 

Strasbourg vs Montpellier Förhandstitt

Matchen mellan Strasbourg och Montpellier kommer att ske den 2023-09-17. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare P. Vieira och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Montpellier har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Strasbourg – Montpellier, har Strasbourg 2 segrar hemma, medan Montpellier har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Strasbourg: n/a
  • för Montpellier: n/a

Resultat Mellan Strasbourg och Montpellier

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Strasbourg och Montpellier:

Datum Resultat
2023-02-05 Strasbourg 2 – 0 Montpellier
2022-09-17 Montpellier 2 – 1 Strasbourg
2022-01-16 Strasbourg 3 – 1 Montpellier
2022-01-02 Montpellier 1 – 0 Strasbourg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Strasbourg – Montpellier.

Strasbourg vs Montpellier Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Strasbourg vs Montpellier Prognoser

Vår förutsägelse för Strasbourg vs Montpellier matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Strasbourg vs Montpellier Prognoser

Vår förutsägelse för Strasbourg vs Montpellier matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Strasbourg vs Montpellier?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Strasbourg vs Montpellier rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Strasbourg vs Montpellier?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,