Strasbourg vs Ajaccio

Strasbourg vs AjaccioStrasbourgAjaccio

⚽ 2023-04-16 – Ligue 1

 

Strasbourg vs Ajaccio Förhandstitt

Matchen mellan Strasbourg och Ajaccio kommer att ske den 2023-04-16. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare F. Antonetti och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Ajaccio har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Strasbourg – Ajaccio, har Strasbourg 1 segrar hemma, medan Ajaccio har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Strasbourg: n/a
  • för Ajaccio: n/a

Resultat Mellan Strasbourg och Ajaccio

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Strasbourg och Ajaccio:

Datum Resultat
2022-11-05 Ajaccio 4 – 2 Strasbourg
2017-04-17 Strasbourg 4 – 2 Ajaccio
2016-11-18 Ajaccio 2 – 0 Strasbourg
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Strasbourg – Ajaccio.

Strasbourg vs Ajaccio Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Strasbourg vs Ajaccio Prognoser

Vår förutsägelse för Strasbourg vs Ajaccio matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Strasbourg vs Ajaccio Prognoser

Vår förutsägelse för Strasbourg vs Ajaccio matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Strasbourg vs Ajaccio?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Strasbourg vs Ajaccio rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Strasbourg vs Ajaccio?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,