Stabæk vs Haugesund

Stabæk vs HaugesundStabækHaugesund

⚽ 2023-04-23 – Eliteserien

 

Stabæk vs Haugesund Förhandstitt

Matchen mellan Stabæk och Haugesund kommer att ske den 2023-04-23. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare L. Bohinen och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Haugesund har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Stabæk – Haugesund, har Stabæk 2 segrar hemma, medan Haugesund har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Stabæk: n/a
  • för Haugesund: n/a

Resultat Mellan Stabæk och Haugesund

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Stabæk och Haugesund:

Datum Resultat
2021-10-31 Stabæk 2 – 1 Haugesund
2021-05-24 Haugesund 0 – 0 Stabæk
2020-09-12 Stabæk 2 – 1 Haugesund
2020-08-02 Haugesund 3 – 1 Stabæk

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Stabæk – Haugesund.

Stabæk vs Haugesund Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Stabæk vs Haugesund Prognoser

Vår förutsägelse för Stabæk vs Haugesund matchen som spelas i Eliteserien den 2023-04-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Stabæk vs Haugesund Prognoser

Vår förutsägelse för Stabæk vs Haugesund matchen som spelas i Eliteserien den 2023-04-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Stabæk vs Haugesund?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Stabæk vs Haugesund rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Stabæk vs Haugesund?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,